Folkene

Folkene

Folkene i Ring er engasjerte i faget og deler gjerne av
våre erfaringer og kunnskap om digitalisering.

Utvikler Kristian Nesvik Andersen jobber med digitalisering

Kristian Nesvik Andersen

Kristian er en erfaren fullstack utvikler, systemarkitekt og teamlead med lang erfaring og spesialistkompetanse på Java og Camunda. Han har lang erfaring fra en rekke bransjer, for tiden fra telekom. Kristian har sin utdanning som sivilingeniør i informasjonsteknologi fra UiS.

Leder Rune Brenden jobber med digitalisering

Rune Brenden

Rune Brenden har 20 år erfaring innen ledelse og utvikling av komplekse digitaliseringsprosjekter innenfor olje og gass, forsvarsteknologi og telekom. Formelt har Rune master i organisasjon og ledelse med spesialisering i strategi og forretnings- utvikling og er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

Leder Ingvar Didrik Haukland jobber med digitalisering

Ingvar Didrik Haukland

Ingvar har lang erfaring fra ledelse og utvikling av integrerte digitaliseringsprosjekt- og program innen olje og gass. Han har bygget opp flere utviklingsavdelinger med agile utviklingsteam og DevOps som praksis. Ingvar Didrik har en master i organisasjon og ledelse fra NTNU og sivilingeniør Datateknikk fra UiS.

Arkitekt Jahn Even Cox jobber med digitalisering

Jahn Even Cox

Jahn Even er en dyktig og svært erfaren arkitekt og utvikler som foretrekker å jobbe i alle deler av et utviklingsprosjekt med en helhetlig tankegang, gjerne som brobygger fra ikke-teknisk til teknisk. Han har også lang erfaring i analyse og strategisk design, prosessen med å overføre forretningskrav til konsepter og en velfungerende systemarkitektur. Jahn Even har jobbet innenfor en rekke bransjer fra finans og oljeindustri til helse og læremidler.

Utvikler Roy Fatland jobber med digitalisering

Roy Fatland

Roy har lang erfaring innen digitalisering,  IT-utvikling, arkitektur og teknisk prosjektledelse fra en rekke private og offentlige virksomheter. Han har master i informasjonsteknologi, og skrev sin masteroppgave innen nevrale nett. Han trives godt med å jobbe i team, og engasjerer seg i å utvikle løsninger av høyeste kvalitet med en velfungerende systemarkitektur.

Utvikler Ørjan Horpestad jobber med digitalisering

Ørjan Horpestad

Ørjan er en dyktig og erfaren fullstack utvikler. Han har lang erfaring med digitalisering fra ulike bransjer, for tiden fra utstyrsleverandør i landbrukssektoren. Ørjan har sin utdanning som sivilingeniør i informasjonsteknologi fra UiS.

Prosjektleder Øystein Mehus jobber med digitalisering

Øystein Mehus

Øystein har mer enn 20 års erfaring fra produktutviklingsledelse, prosjektledelse og forretningsutvikling for verdensledende trening-, simulering- og visualiseringsprodukter innen olje- og gass, maritim og helsesektor med leveranser til et globalt marked. Han har ledet agile utviklingsprosjekter både i mindre bedrifter og i internasjonale konsern og har jobbet med etablering, utvikling og coaching av av kundesentriske kryssfunksjonelle team, effektiv smidig produktutviklingsledelse og strategi.

Konseptutvikler Jarle Tronerud jobber med digitalisering

Jarle Tronerud

Jarle er en forretnings- og tjenestedesigner med 15 års erfaring innen digitalisering. Jarle er lidenskapelig opptatt av gode brukeropplevelser basert på relevans og konsistent innhold. Han samarbeider med målgruppen, utviklere, arkitekter, prosjektledere og stakeholders. Jarle elsker å lage digitale og klikkbare konsepter og prototyper. Med digitale prototypeverktøy kan han involvere både brukere og et kryssfunksjonelt team. Hans mål er å bidra til leveranse av relevante løsninger som dekker behov og skaper verdi.

Utvikler Trond Morten Østrem jobber med digitalisering

Trond Morten Østrem

Trond Morten har mer enn 20 års erfaring innen digitalisering. Hans hovedfokus er produkutvikling og produktledelse.

Ring Digital - Sveinung Østmoe

Sveinung Østmoe

Sveinung har mer enn 16 års erfaring som arkitekt, utvikler, data-engineer og data -analyst fra en rekke prosjekter fra bransjer som  energi, olje/ gass, havbruk (aquaculture), IT og telekom. Han har en bred kompetanseprofil, både fra utvikling, arkitektur  og dataanalyse. Implementasjonsprosjektene dekker normalt både programvareutvikling og tilpasning av løsningen, i tillegg til rådgivning. Med sin tekniske bakgrunn passer også Sveinung godt i rollen som data engineer, og har erfaring med datatransformasjon og arbeid med store datasett.

Ring skal være verdens beste plass å jobbe. Åpenhet,
engasjement, kreativitet og ansvarlighet kjennetegner oss.

Vi i Ring er alltid på utkikk etter flinke folk og vil gjerne snakke med deg om du
matcher våre verdier og utfyller vår faglige kompetanse.

Det viktigste for oss er å finne de rette folkene som bidrar til å bygge
et enda bedre Ring, både faglig og sosialt!

Treffer dette, hører vi fra deg!

Vi i Ring er alltid på utkikk etter flinke folk og vil gjerne snakke med deg om du matcher våre verdier og utfyller vår faglige kompetanse.

Det viktigste for oss er å finne de rette folkene som bidrar til å bygge et enda bedre Ring, både faglig og sosialt!

Treffer dette, hører vi fra deg!

Klar for en prat om folk og fag?

Klar for en prat om folk og fag?

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt