Folkene

Folkene

Vi er engasjerte i faget vårt og deler gjerne av
våre erfaringer og kunnskap.

Ingvar Didrik Haukland - Ring Digital

Ingvar Didrik Haukland

Ingvar har lang erfaring fra ledelse og utvikling av integrerte digitaliseringsprosjekt- og program innen olje og gass. Han har bygget opp flere utviklingsavdelinger med agile utviklingsteam og DevOps som praksis. Ingvar Didrik har en master i organisasjon og ledelse fra NTNU og sivilingeniør Datateknikk fra UiS.

Rune Brenden - Ring Digital

Rune Brenden

Rune Brenden har 20 år erfaring innen ledelse og utvikling av komplekse digitaliseringsprosjekter innenfor olje og gass, forsvarsteknologi og telekom. Formelt har Rune master i organisasjon og ledelse med spesialisering i strategi og forretnings- utvikling og er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

Kristian Nesvik Andersen - Ring Digital

Kristian Nesvik Andersen

Kristian er en erfaren fullstack utvikler, systemarkitekt og teamlead med lang erfaring og spesialistkompetanse på Java og Camunda. Han har lang erfaring fra en rekke bransjer, for tiden fra telekom. Kristian har sin utdanning som sivilingeniør i informasjonsteknologi fra UiS.

Runar Ylvisåker Lyngset - Ring Digital

Runar Ylvisåker Lyngset

Runar er en erfaren utvikler, systemarkitekt og teamlead med lang erfaring fra utvikling av komplekse integrerte systemer. Han har lang erfaring fra ulike bransjer, for tiden fra finansbransjen. Runar har sin utdanning som sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

Jahn Even Cox- Ring Digital

Jahn Even Cox

Jahn Even er en dyktig og svært erfaren arkitekt og utvikler som foretrekker å jobbe i alle deler av et utviklingsprosjekt med en helhetlig tankegang, gjerne som brobygger fra ikke-teknisk til teknisk. Han har også lang erfaring i analyse og strategisk design, prosessen med å overføre forretningskrav til konsepter og en velfungerende systemarkitektur. Jahn Even har jobbet innenfor en rekke bransjer fra finans og oljeindustri til helse og læremidler.

Roy Fatland - Ring Digital

Roy Fatland

Roy har lang erfaring innen IT utvikling, arkitektur og teknisk prosjektledelse fra en rekke private og offentlige virksomheter. Han har master i informasjonsteknologi, og skrev sin masteroppgave innen nevrale nett. Han trives godt med å jobbe i team, og engasjerer seg i å utvikle løsninger av høyeste kvalitet med en velfungerende systemarkitektur.

Ring skal være verdens beste plass å jobbe – der åpenhet,
engasjement, kreativitet og ansvarlighet kjennetegner oss.

Ring er alltid på utkikk etter flinke folk. Vi vil gjerne snakke med deg om du
matcher våre verdier og utfyller vår faglige kompetanse.

Det viktigste for oss er å finne de rette folkene som bidrar til å bygge
et enda bedre Ring – faglig og sosialt!

Treffer dette, hører vi fra deg!

Ring er alltid på utkikk etter flinke folk. Vi vil gjerne snakke med deg om du matcher våre verdier og utfyller vår faglige kompetanse.

Det viktigste for oss er å finne de rette folkene som bidrar til å bygge et enda bedre Ring – faglig og sosialt!

Treffer dette, hører vi fra deg!

Klar for en prat?

Klar for en prat?

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt