Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vi ønsker å skape verdens beste arbeidsplass med det beste fagmiljøet innen digitalisering.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er ekspert på digitalisering og kan tilføre unik kunnskap til vårt fagmiljø. For oss betyr det at du har minimum 15 års erfaring, helst mastergrad og gjerne sertifiseringer innenfor ditt fagområde.

Sammen skal vi skape det beste og mest kompetente fagmiljøet innen digitalisering. Vi vet at den fremste kompetansen er en forutsetning for å gi varige ringvirkninger til våre kunder.

Vi tilbyr

Utfordrende oppdrag for spennende kunder.

Særdeles gode betingelser – lønn, pensjon og forsikringer.

Faglig utvikling gjennom fagsamlinger, kurs og sertifiseringer.

Sosiale happenings som utenlandstur med følge, familieweekend, skitur til Alpene, julebord, sommerfest og lønningspils med middag.

Hvorfor jobbe i Ring?

Vi ønsker å skape verdens beste plass å jobbe – der åpenhet, engasjement, kreativitet og ansvarlighet kjennetegner oss. Hos Ring får du kollegaer som bryr seg og gjerne tar en ivrig diskusjon enten det gjelder fag eller fritid.

Vi jobber sammen om idéer og utfordringer som et godt team. I Ring har vi kultur for å møtes i sosiale sammenhenger og å bli godt kjent med hverandre, og hverandres familier. Det at man trives både sosialt og faglig, tror vi er noe av det viktigste for å levere utmerket.

Ring er eksperter på digitalisering. Vil du jobbe hos oss?

Klar for en prat om jobb?

Klar for en prat om jobb?

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt