Om oss

Om oss

Vi ønsker å skape verdens beste plass å jobbe – der åpenhet, engasjement, kreativitet og ansvarlighet kjennetegner oss.

Hvorfor velge Ring?

Som kunde kan du føle deg trygg på at våre medarbeidere er faglig dyktige, utøver lederskap, tar ansvar og viser åpenhet, tillit og respekt. Dette bidrar til å skape trygghet og langsiktighet – samtidig som det fører til varige resultater.

Vi liker å jobbe med kunder som vil tenke nytt, innovere og utvikle sin virksomhet videre. Våre kunder er derfor alt fra store internasjonale konsern til mindre oppstartsselskaper, akkurat slik vi ønsker det. Alle kundene og oppdragene vi jobber med er ulike og unike – men felles for alle er vårt bidrag for å skape verdifulle ringvirkninger.

Bærekraft

Ring har tatt et klart valg for det grønne skiftet. En fellesnevner for samtlige prosjekter er å skape verdier og konkurransefortrinn, samtidig som man reduserer klimautslipp.

Vi har fokus på bærekraftig utvikling, og alle oppdrag vi tar på oss skal være innrettet mot et eller flere av FNs mål for bærekraftig utvikling.

Hvorfor jobbe i Ring?

Vi ønsker å skape verdens beste plass å jobbe – der åpenhet, engasjement, kreativitet og ansvarlighet kjennetegner oss. Hos Ring får du kollegaer som bryr seg og gjerne tar en ivrig diskusjon enten det gjelder fag eller fritid.

Vi jobber sammen om idéer og utfordringer som et godt team. I Ring har vi kultur for å møtes i sosiale sammenhenger og å bli godt kjent med hverandre, og hverandres familier. Det at man trives både sosialt og faglig, tror vi er noe av det viktigste for å levere utmerket.

Noen av våre kunder

Klar for en prat?

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt